Bel 085 303 8861

Bij lekkage bel Lekdetectie Rotterdam

In een huis kunnen lekkages op verschillende plaatsen ontstaan. Het is belangrijk om alert te zijn op mogelijke lekkagepunten en deze regelmatig te controleren om waterschade te voorkomen. Hier zijn enkele veelvoorkomende locaties waar lekkages in een huis kunnen voorkomen:

 1. Waterleidingen:

  • In de waterleidingen die water naar kranen, douches, toiletten en apparaten zoals wasmachines en vaatwassers brengen. Lekkages kunnen optreden in de leidingen zelf, evenals bij de verbindingsstukken, zoals koppelingen, ellebogen en T-stukken.
 2. Afvoerleidingen:

  • In afvoerleidingen die gebruikt worden om afvalwater af te voeren. Lekkages kunnen optreden bij de afvoerleidingen zelf of bij de afdichtingen van afvoerputjes en afvoerpijpen onder wastafels en gootstenen.
 3. Daken:

  • Onder dakbedekking, vooral bij oudere of beschadigde dakbedekking, kunnen lekkages optreden tijdens regenbuien. Daklekken kunnen schade veroorzaken aan plafonds, muren en isolatie.
 4. Dakgoten en regenpijpen:

  • Dakgoten en regenpijpen kunnen verstopt raken door bladeren, vuil en puin, wat kan leiden tot overstromingen en lekkages in de buurt van het dak.
 5. Kelders en kruipruimtes:

  • In kelders en kruipruimtes kunnen lekkages voorkomen als gevolg van grondwaterinfiltratie, scheuren in de fundering of defecte afdichtingen rond ramen en deuren.
 6. Badkamers:

  • Rond badkuipen, douches en toiletpotten kunnen lekkages optreden als de afdichtingen verslechteren of als er scheuren in de tegels ontstaan.
 7. Keuken:

  • Onder de gootsteen kunnen lekkages ontstaan als gevolg van een lekkende kraan, een verstopte afvoer of beschadigde leidingen.
 8. Apparaten:

  • Lekkages kunnen voorkomen bij apparaten zoals wasmachines, vaatwassers, koelkasten en boilers als gevolg van defecte slangen, pompen of kleppen.
 9. Verwarming en koeling:

  • In verwarmings- en koelsystemen, zoals radiatoren, leidingen en airconditioners, kunnen lekkages ontstaan als gevolg van versleten onderdelen of defecte afdichtingen.
 10. Slecht weer:

  • Tijdens hevige regenbuien kunnen ramen en deuren lekkages vertonen als de afdichtingen niet goed functioneren.
 11. Slecht onderhoud:

  • Slecht onderhouden dakbedekking, leidingen en afdichtingen kunnen sneller lekkages veroorzaken.

Het is raadzaam om regelmatig inspecties uit te voeren en alert te zijn op tekenen van lekkages, zoals waterdruppels, vochtige plekken, verkleurde plafonds of muren, schimmelvorming, of ongebruikelijke watergeluiden. Vroegtijdige detectie en reparatie van lekkages kunnen grotere problemen en waterschade in huis helpen voorkomen.

Wij zijn werkzaam in de regio;

 

Adresgegevens:

Lekdetectie Rotterdam
Stroveer 252

3032 GA Rotterdam

 

 

 

Gespecialiseerd in het opsporen van:

Lekkages in de waterleidingen

Dak lekkages
Badkamerlekkages
Leidinglekkages
Afvoerleidinglekkages
Sanitaire lekkages
Gevellekkages
Kelderlekkages
CV lekkages
Plafondlekkages
Vloerverwarmingslekkages

Over ons

Lekdetectie Rotterdam  is een bedrijf die gespecialiseerd is in het achterhalen van de oorzaak en vinden van de exacte locatie van een lekkage zonder hak en breek werk. Wij zijn ontvankelijk en onpartijdig. Wij werken voor de verzekeringen maar ook voor particulieren en bedrijven. 

Wanneer u een lekdetectie onderzoek binnen 48 uur annuleert zijn er kosten aan verbonden. Deze bedragen €375,- exclusief BTW