Hou uw eventueel polisnummer van uw opstalverzekering bij de hand

Bel 085 00 45 796

 

                                                  bel vrijblijvend of stuur een bericht

Wij zijn landelijk vertegenwoordig met 

hoofdkantoor in:

Lekdetectie Rotterdam

Stroveer 252

3032 GA Rotterdam

Bel 085 00 45 796

Info@lekdetectierotterdam.nl

Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar

Werktijden 

maandag t /m vrijdag vam 9:00 -18:00

Lekkage in Rotterdam en omgeving?

Heeft u last van een lekkage in Rotterdam? Er zijn diverse oorzaken en allerlei soorten lekkages. Denk bijvoorbeeld aan een daklekkage, een waterlek in de badkamer of een lekkage in het plafond. Schakel snel een loodgieter in die voor u het lek komt opsporen door middel van lekdetectie. Als u te lang wacht met de lekkage repareren kan dit voor veel schade zorgen. Bel voor gratis advies of het maken van een afspraak. De lekkage is snel verleden tijd! Spoedgeval? Wij zijn dag en nacht bereikbaar, 7 dagen in de week. Wel zo gemakkelijk.

Een lekkage in uw huis in Rotterdam is erg vervelend en richt vaak veel schade aan muren, vloeren en het plafond aan. Onder andere waterschade en vochtplekken, slecht werkende isolatie of een te hoge waterfactuur zijn problemen die wijzen op een lek.

Een loodgieter uit Rotterdam zorgt voor het herstellen van allerlei lekkages. Zo zijn er lekkages in leidingen, wat vaak acute lekkages zijn. Daarnaast zijn er ook waterlekkages mogelijk bij sanitair, zoals het bad, de douche of wasbak. Een verstopte afvoer of niet goed dicht gekitte randjes kunnen een oorzaak zijn. Andere lekkages zijn in en rondom uw woning in Amsterdam, zoals daklekkage, vloerlekkage of lekkages aan plafond, kozijnen of in de dakgoot. Schakel een loodgieter in die lekdetectie uitvoert en zorgt voor het opsporen en de reparatie van het waterlek.

 

Lekkage opsporen Rotterdam

Een waterlek opsporen is vaak behoorlijk ingewikkeld, omdat de waterlekkage niet direct zichtbaar is. Het beste is om een lekdetectiebedrijf uit Amsterdam in te schakelen die lekkage detectie doet. Met behulp van speciale apparaten is hij in staat om de lekkage op te sporen, die voor het blote oog niet zichtbaar zijn.

 

Adresgegevens:

Lekdetectie Rotterdam
Stroveer 252

3032 GA Rotterdam

Bel 085 00 45 796

 

 

 

Gespecialiseerd in het opsporen van:

Lekkages in de waterleidingen

Dak lekkages
Badkamerlekkages
Leidinglekkages
Afvoerleidinglekkages
Sanitaire lekkages
Gevellekkages
Kelderlekkages
CV lekkages
Plafondlekkages
Vloerverwarmingslekkages

Over ons

Lekdetectie Rotterdam  is een bedrijf
gespecialiseerd in het achterhalen
van de oorzaak en exacte locatie
van 
een lekkage zonder hak en breek werk. Wij zijn ontvankelijk en onpartijdig. Wij werken voor de verzekeringen maar ook voor particulieren en bedrijven. 

Wanneer u een lekdetectie onderzoek
binnen 48 uur annuleert zijn er kosten aan
verbonden. Deze bedragen €375,- exclusief BTW